Reiki Healing
Varmt välkommen att boka en tid för healing hos mig!
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Välkommen att boka tid på Själens Längtan. Pm, sms eller mail
Reiki är godkänt av skatteverket som friskvård. Kolla med din aretsgivare hur ni kan lösa det!

Medial avläsning/rådgivning

När du bokar en medial avläsning hos mig, även kallad reading, skickar du mig ett nytaget foto på dig själv där jag ser ditt ansikte. Utifrån detta foto - din tillåtelse - "kopplar" jag upp mig mot vad jag kallar universum och ber änglar, guider, andevänner, knytt och väsen att använda mig som kanal för att kunna förmedla till dig det som de vill säga dig. Jag skriver det som kommer till mig direkt till dig i ett meddelande helt ocensurerat och du får sedan själv tolka och känna in hur detta resonerar med dig, Vad som känns sant och aktuellt. I de flesta fall tar en reading 60 minuter och brukar vara ganska omfattande. De flesta tycker att det mesta av det jag får till mig känns sant och att det relaterar till dem. Så klart finns det dem som inte alls känt igen sig. Jag kan inte ta ansvar för någotdera, min intention är alltid att vara en så öppen och tydlig kanal som jag kan och jag förmedlar precis det som kommer till mig. Jag försöker alltid vara behjälplig och tillgänglig efter en reading om det skulle vara några frågor eller oklarheter. 
Du kan även boka reading för att få kontakt med någon som är avliden. Om du bokar en sådan reading är tillvägagångssättet snarlikt. Du skickar mig ett foto på den du önskar kontakt med och hens namn. Det är väldigt viktigt att minnas att vid en sådan reading är det den som är på andra sidan som själv väljer vad den vill förmedla. Jag har upplevt att det finns dem på andra sidan som inte är så intresserade av att "samtala" och jag får mest till mig information. Denna typ av kontakt kan också göras vid ett möte mellan dig och mig, Också då ska man minnas att det inte är "säkert" att få kontakt, i alla fall inte alltid med hen som du tänkt......

Du betalar mig för den tid jag använder till att vara en kanal, inte för den information, de budskap eller de kontakter jag får till mig. 


Gruppträff/seans:

I detta forum kopplar jag upp likt medial rådgivning/avläsning och berättar för er i gruppen precis vad eller vem som kommer till mig och vad universum, änglar och andevänner har att förmedla. En spännande stund minst sagt. 
Minst 4 personer och max 10 personer. Lagom är 2 timmar men om någon i gruppen önskar lite privat tid går det att lösa på olika sätt. Dag och plats bestämmer vi när vi bokar. Det går bra hemma hos någon eller i en lokal, Har även varit på mindre restaurang i slutet sällskap. 

Temakväll:
Min stund. Mediation i grupp.

Känner du att du inte värdesätter dig själv eller får den tid för dig som du behöver?
Tillgodoser du dina behov?
För vems skull gör du vad?
Känner du dig som en skurk när du gör nått du vill?
Jag blev förälder för första gången för 7 år sedan och det var nog då jag gav upp den sista biten av mina behov och övergav mig själv fullt ut i att leva och verka för andra. Det har inte gjort mig lyckligare, inte gjort min familj gott och det har verkligen inte fört mig framåt. Förändringen kom när jag valde att ta mig själv på allvar och se till att mina behov blev viktiga. Jag blev lugnare, gladare och det blev min familj också. Hur vi mår påverkar så många runt omkring oss. Vi kan bara förändra oss själva men påverka så många. Vi träffas i en liten grupp med likasinade och utan dömande tar vi oss fram till vad som vore bäst för var och en här och nu.
Vi gör övningar, jag sår tankefrön och delar med mig av mina erfarenheter. Vi samtalar och de finns tid för att lära och träna meditation. Jag hjälper till att ta bort blockeringar som står ivägen för att nå din själs längtan,
Intresseanmälan via sms, PM eller mail - nu.

Kan så klart även bokas som enskild tid - kontakta mig nu för prisuppgift.

Temakväll:
Coachande föräldraskap.
Känner du dig ibland som världens sämsta förälder?
Trött och arg utan tålamod? Känner du att du vill vara närvarande och stolt över ditt föräldraskap. Jag har själv fyra barn och har gjort massa fel - sagt en sak och gjort nått annat. Tänkt nu jag ska göra och vara på ett sätt men inte orkat. Jag har trott att mina barn måste vara de värsta och jag den sämsta föräldern som kan finnas. Jag har tvivlat på min roll och tänkt förbjudna tankar. Inget är tabu att ta upp på denna temakväll. Inget är för stort eller för smått. Vi träffas i en liten grupp där vi alla känner lika och förstår varandra.
Jag har tips på coachande föräldraskap - som gjort stor förändring för vår familj.
Vi gör övningar och samtalar.
Intressenmälan via sms, PM eller mail.


Kan även bokas för en förälder eller par - kontakta mig nu för intresseanmälan eller bokning.

Kompiskväll  hemma hos Dig:
Känner du att du blir nyfiken men inte vet om det verkligen är nått för dig? Boka en kompiskväll NU!

Kanske skulle du och några vänner vilja testa en introduktion/information/provapå stund/kväll hos mig -  Själens längtan. Ha med mig hemma på nästa kompishäng!
Några övningar, nån visualisering som visar lite vad jag gör. Jag förklarar och du får en inblick i hur jag kan hjälpa dej om du bokar en enskild session eller coaching.
Din investering är 350 kr/person
Ca 90 minuter.
Skicka sms, mail eller messenger för att boka ett datum för ditt gäng med en gång
Välkommen!