Vad jag gör när vi ses:

Reiki healing:
Reiki healing är fantastiskt och både ger energi och lugnar stressade själar. Läker ditt inre och healing kan skickas både bakåt och framåt i tiden. Inget är för stort eller för smått... En session går till som så; att du kommer till mig och jag ber dig ligga så bekvämt som möjligt på britsen och slappna av. Jag blir sedan en intuitiv kanal för reikins fantastiska, magiska, kraftfulla, vackra och ljusa energi och med hjälp av den går jag igenom och hjälper healingen hitta rätt.
I bästa fall upplever du ett halleluja moment och i sämsta fall (vilket är bra) känner du dig lugnare samtidigt piggare - som när man sovit riktigt gott en hel natt man är liksom utvilad, lätt och lite yrvaken.
varmt välkommen att boka din session NU!


Medial rådgivning/vägledning:
I ca 45 minuter får du ocensurerat ta del av det som kommer till mig angående det du valt - mål, problem, vardagen eller vad du vill - som ämne.
Du får sedan ca 15 minuter att ställa några frågor.
Kan även fås skriftligt.


Avläsning/Reading:
Du skickar mig ett nytaget foto av dig själv och utifrån det förmedlar jag (likt en kanal) vad som kommer till mig kring dig. 
Det finns också möjlighet att försöka få kontakt med någon som är avliden. Övriga mediala, spirituella eller intuitiva arbete ligger mig varmt om hjärtat, ställ mig frågan - kan jag så hjälper jag gärna dig...   

Coaching:

Har du ett problem eller ett mål du inte riktigt kommer fram till?
Jag ställer kraftfulla frågor och vägleder Dig framåt. Utmanar Dig att tänka annorlunda och hjälper dig se hinder - undanröja dem och lägga fokus på möjligheterna och föra dig närmare ditt mål eller hitta en rimlig lösning på problemet.
Medial coaching:
Här tar vi till hjälp från Universum - min Guide, andra guider, änglar - nära och kära som lämnat jordelivet, ärkeänglar och min intuition för att få hjälp att se det du inte hittar i Dig och få nytt synsätt, nya idéer och komma till rätta med problemet eller nå Ditt mål.

Gruppträff/seans:

I detta forum kopplar jag upp likt medial rådgivning/avläsning och berättar för er i gruppen precis vad eller vem som kommer till mig och vad universum, änglar och andevänner har att förmedla. En spännande stund minst sagt.
Minst 4 personer och max 10 personer. Lagom är 2 timmar men om någon i gruppen önskar lite privat tid går det att lösa på olika sätt. Dag och plats bestämmer vi när vi bokar. Det går bra hemma hos någon eller i en lokal, Har även varit på mindre restaurang i slutet sällskap.


Jag hjälper dig med personlig vägledning och personlig utveckling i Ljungby och Värnamo med omnejd.

Anna - Själens Längtan

Ikigai
Jag vägleder och stöttar andra i sin inre resa.
Jag bidrar till en sannare och ljusare värld.
Jag är sann och ser resan som en del av målet.
Om mig:
När jag första gången (i vuxen ålder) kom i verklig kontakt med mitt inre och mitt sanna jag blev jag både förvånad och rädd. Jag hade tryckt undan mitt sanna jag så långt att jag trodde att jag levde sant och sunt. Jag förväntade mig att det var "kört", att jag skulle må som jag gjorde då, att det var så det skulle vara, att jag hade valt ett liv och fick liksom finna mig i det. Jag hade förbisett mina behov så länge att jag glömt dem, jag hade valt att lägga all fokus på hur andra mådde och ta på mig deras olycka och styra upp kring andra och medla så att allt skulle vara lugnt utåt sett. Men efter bara en session med soulful transformation work (numera ICT) insåg jag att det var inte försent och det var inte tänkt att jag skulle stå kvar och fortsätta skylla på omständigheter och andra för det som hände mig. Jag hade ett ansvar för hur jag levde och mådde. Jag kunde förändra och förbättra. Jag hade ett val om jag ville.
Jag valde där och då att gå framåt.
Lyssna mer inåt än utåt.
Jag öppnade upp för min mediala förmåga att lyssna på universum och verkligen följa min intuition.
Jag gav efter för min lust att inte passa in och valde att satsa på mig och det jag tror på och det jag verkligen ville - jag följde min Själs Längtan.
Vilken är din Själs Längtan?
Vad är din ikigai - det som får Dig stiga upp på morgonen?
Jag utbildade mig till coach och vidareutbildar mig till ICT (instant change terapi) terapeut - har tillgång till alla verktyg och gör just nu mina övningstimmar för att få mitt diplom. Jag utbildade mig för att kunna utföra Reiki och under 2020 blev jag diplomerad Master inom Reiki.  Jag låter ärekeänglar, änglar, guider och andevänner vara en naturlig del av mitt liv och tror på andevärlden, universums knytt och väsen samt tidigare liv. När jag är sann och tilllåter mig vara just den jag är mår jag så förbannat bra. Det är jag värd och det är inte egoism det är självkärlek.
När jag mår bra mår min familj också bättre.
Hos mig kan du genom personlig vägledning få hjälp med personlig utveckling.
Jag välkomnar alla, vare sig du befinner dig i Ljungby eller andra närliggande områden, så som Värnamo m.fl.